Известният руския астролог Павел Глоба направи прогнозата си за юли. По думите му,

...
Известният руския астролог Павел Глоба направи прогнозата си за юли. По думите му,
Коментари Харесай

Топ астролог: Много пари за 2 зодии, на други им предстоят тежки дни

Известният руския астролог Павел Глоба направи прогнозата си за юли. 

По думите му, представителите на две зодии могат самоуверено да рискуват, тъй като ги чака необикновен финансов шанс. Нещо повече - едната от тях ще се трансформира в любим на Съдбата и светът ще е в краката й.   
-->
Ето под кои зодиакални знаци са родени щастливците и защо би трябвало да се готвят представителите на останалите зодии през юли:

Овен

Животът ви тече толкоз бързо, че от време на време забравяте какъв брой доста време е минало. Овните ще посрещнат месец на суетност, празни срещи и дълги диалози без логически смисъл.

Работна ви интензивност няма да се отличава по никакъв метод от всички предишни месеци. Но във връзка с качеството, до края на юли може да бъдете оценени със солидно " 3 ". Това обаче не би трябвало да ви кара да търсите виновността в себе си. Просто нещата са се стекли по неподходящ метод.  

Телец

На Телците този месец ще им е доста мъчно. Звездите дават обещание, че при започване на юли на работа ще им е по-добре, в сравнение с вкъщи. Всички домашни неприятности биха могли да бъдат избегнати, в случай че отново проявят снизхождение и приемливост.

За тези представители на знака, които се занимават с креативна активност, звездите дават обещание нанагорнище по кариерната стълбичка.

Близнаци

Краткосрочните каузи на Близнаците ще бъдат сполучливи. За тях юли ще бъде доста кондензиран и прочувствен.

Вие сте преди всичко, тъй че ще привлечете цялото внимание към себе си. Покажете ентусиазма си в работата и вкъщи, с другари и познати, бъдете смели и изобретателни.

Всички ще ви завиждат, равнището приходите ви ще скочи до небето. Очаква ви финансов шанс, тъй че умерено може да се впуснете в случки. Заемете се с каквото ви хрумне и въобще не се тормозете, тъй като ви очаква печалба!

Рак

Предстоящите дни ще бъдат неспокойни за тези Раци, които не умеят рационално да преценят обстановката и да взимат осведомени решения. Силният ви инстинкт ще ви помогне умело да преодолеете трудностите, да вземете съществени решения.

Не подценявайте качествата си. Бързо ще намирате излаз от сложните обстановки – това е вашият коз.

Лъв

Юли ще бъде доста прочувствен месец за Лъва. Той ще реагира остро на всяка обстановка. Конкуренция, бурни любовни увлечения, борба с съперник...

Няма значение какъв ще бъде резултатът, просто имате потребност да повдигнете настроението си, това е вашата цел.

Не забравяйте да бъдете деликатни. 

Дева

В началото на юли би трябвало да се ръководите от здравия разсъдък и скромността. Опитайте да не информирате всички за постиженията си, бъдете подготвени да се борите с изкушенията.

Празното мърморене и безполезното пилеене на сила са главните ви врагове. Трябва да се ръководите само от съображения за полза и рационалност.

Везни

Ще посрещнете месеца в цялостна бойна подготвеност. Ще изпитате прилив на сила, който ще ви подари ранна почивка.

Най-добре е да употребявате тази сила за работа. Кариерните достижения бързо ще се почувстват, в случай че не си губите времето с дреболии и празни диалози с сътрудници. Професионализмът и отговорността ще са най-хубавите качества в работния ви боеприпас за месеца. 

Скорпион

Юли ще бъде същинско тестване за Скорпионите. Дори и да не са подготвени за внезапния поврат на събитията,  постоянно ще могат да разчитат на подкрепата на същински другари и доверени сътрудници.

Има огромна възможност да затънете в дребна, само че въпреки всичко дългова дупка.

Стрелец

Предстои ви да се носите по мирното течение на работния развой. И дори вашите сътрудници да не могат да си намерят място поради идна инспекция, не би трябвало да се притеснявате, тъй като нищо извънредно няма да се случи.

Работата ще зависи и от здравословното ви положение. Огледайте деликатно облеклата си, може би имате потребност от нещо по-естествено и удобно за този парещ летен месец.

Козирог

Ако съумеете да си вземете отпуска през юли, почивката ви ще бъде допустимо най-успешна. Очаква ви доста развлечение освен това за малко пари.  

На самотните представители на тази зодия Глоба дава обещание среща със сродната им душа. Вашият брачен ден ви чака през тази година!

Водолей

През юли ще ви се прииска да измененията нещо в живота си радикално. Не си отхвърляйте от това. В средата на месеца ще имате опция да срещнете забавен човек. Много Водолеи ще завържат нови другарства през този интервал. Не забравяйте обаче и за най-близките си. 

Проявете неотстъпчивост! Трябва да устоите на изкушенията. Ще получите доста пари, само че не би трябвало да ги харчите за нелепости. Управлявайте средствата си рационално, единствено така ще съумеете.

Риби

За Рибите юли ще е съвършен за творческа работа. Ще почувстват необикновено ентусиазъм и концепциите ще идват една след друга. 

Разделете се с предишното! Чака ви началото на нов живот, за който не сте и подозирали, написа jenata.blitz.bg.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР